Lapsivalokuvausta

Mikä on tärkeintä elämässä ja maailmassa?

Lapset tietenkin.

Miten saat tallennettua kasvavan pienen ihmisen eri vaiheet? Eilen hänellä oli aivan eri ilmeet kuin tänään ja huomenna hän on jo paljon isompi. Miten saat arjessa aikaa tallentaa pienen ihmisen persoonan valokuviin, muistoiksi tulevaisuuteen? Mikä voisi olla sen tärkeämpää kuin dokumentoida lapsen kehitysvaiheita laadukkaasti? Valokuvaustapahtuma voi olla yksi mukava elämys lapsille, joka tallentuu muistoihin. Lapsen itsetuntoa voi nostaa se kun saa olla kuvauksen kohteena, keskipisteenä, ja näin erityisen huomion kohteena.

 

 

 

Haluan tarjota lapsiperheille mahdollisuutta edulliseen valokuvaukseen ulkona näin säiden lämmettyä. Pakettiehdotuksena esimerkiksi prinsessa/ ritarikuvaus Turun Linnan ulkomiljöössä, lapsi ja rakkain pehmo ulkomiljöössä, sisaruskuvat ulkomiljöössä, vanhempi lapsi kuvaus ulkomiljöössä, lapsi harrastuksensa parissa, synttärivalokuvaus.

Miljööehdotuksia otetaan vastaan ja myös lapsen persoona huomioiden, myös omalla pihalla on mahdollista kuvata. Esimerkkeinä ulkoilmakuvauksen ympäristöistä Turun Linnan sisäpiha ja ympäristö, Kuralan kylämäki, Maarian pappilan piha, Kupittaanpuisto, Seikkailupuisto, Ruissalo. Vuodenaikakuvaus paketin tilatessanne kuvaan lapsenne eri ikäisinä eri vuodenaikoina ulkomiljöössä.

Kuka? Katsotaan onko minulla juuri nyt sinulle uutta annettavaa valokuvauksen ja muotokuvauksen saralla!
Havahduin siihen kuinka tärkeitä ihmiskuvat ovatkaan juuri minulle. Pidän luonnon ja maisemien kuvaamisesta vapaa-ajalla, mutta ammatillisessa mielessä koen nyt erittäin tärkeäksi eritoten lasten dokumentoinnin. Olen tutustunut erityisesti muotokuvataiteen historiaan taidehistorian maisteriopinnoissani. Olen myös kasvatustieteen kandidaatti, pedagogiset opinnot suorittanut ja äiti. Olen koulutukseltani myös julkaisugraafikko ja web designer. Taideharrastus ja visuaalinen kulttuuri on lapsesta asti kulkenut mukanani vaihdellen eri muodoissa. Intohimo kuviin ja kauneuteen kulkee käsi kädessä.

Minä valokuvaajana: 

Valokuva ei ole valmis heti laukaisimen mennessä pohjaan vaan monesti oikea lopputulos vaatii myös kuvankäsittelyä. Lopputulos on siis valokuvaajan visuaalisen ja taiteellisen näkemyksen tulos, jossa tunnelma ja valaistus ja sävyt, se viimeinen silaus, saadaan kohdilleen loppukäsittelyssä. I don´t just take a photo, I create it! Parhain valokuvausterveisin,

Kristina

Tallennan perheen pienimmät ja isommatkin valokuviin ulkomiljöössä keväällä, kesällä ja syksyllä ja talvella 2021. Odotan innolla yhteydenottoanne. 

Valokuvien julkaisusta: Käytän lapsenne valokuvia referensseinä kotisivuillani vain teidän luvallanne. Sosiaalisessa mediassa kuvien käyttäminen sovitaan kuvakohtaisesti erikseen vielä tarkemmin jos te annatte luvan siihen.

Scroll to top